söndag 14 mars 2010

Stick-event 2010

Helgen den 30 - 31 oktober är du välkommen till stickeventTidaholms sommargård strax söder om Varberg. Kom själv eller ta med hela syjuntan! Vi börjar klockan 11 med förstärkt fika och avslutar runt 15.00 söndag. I priset, 850 kronor ingår logi i flerbäddsrum och mat (helpension) med måltidsdryck. Om du vill ha öl eller vin till lördagens middag finns det att köpa till självkostnadspris eller tar man med sig de alkoholhaltiga drycker som önskas.
Tidaholms sommargård ligger i Gamla Köpstaden ett stenkast från havet ca 1 mil söder om Varberg. Sommargården är en konferens- och rekreations-anläggning som rymmer 36 bäddar som är fördelade på 10 rum, toaletter, duschar, kök och matsal + en konferensbyggnad. Hela anläggningen är handikappanpassad. På grund av allergirisken får pälsdjur inte vistas i anläggningen. Eftersom boendet är av vandrarhemsstandard måste du som gäst ta med eget sänglinne och handdukar.
-
Boende:I huset finns 2-, 4- och 6-bäddsrum Om ni är några som har önskemål om att bo i samma rum måste ni anmäla er i samma mail.
-
Tips: Ett par sköna innetofflor är att föredra eftersom golven kan upplevas som ganska kalla och en sittdyna till stolen kan vara skönt eftersom vi sitter mycket och stolarna är liiite hårda.
-
Vi kommer inte att annordna några workshops, men den som vill får gärna dela med sig av sina kunskaper. 2009 testade vi bla gaffelvirkning. Om du har något som du vill delge oss andra kan du maila oss eller göra ett inlägg på bloggen så gör vi en lista där alla kan se vad som finns tillgängligt.
Vi arrangerar inte någon garnförsäljning eller dyl, men om du tex färgar garn, tillverkar sjalnålar eller något annat garnrelaterat och vill sälja det till deltagarna går det bra. Förra året hade vi förmånen att få handla av Garnpallettens handfärgade garn. Meddela oss när du anmäler dig så lägger vi ut det här på bloggen.
Vill du vara med anmäler du dig till oss på mailadressen: risbrogaddorna@gmail.com eller på telefon 070-537 74 13 (Carin) eller 070-464 76 49 (Anna). Eftersom antal platser är väldigt begränsade är anmälan bindande. Det är först till kvarn som gäller from 1 april.
Avgiften - 850 kronor - ska vara betald senast 27 september till Swedbank,
clearingnr 8060-6 kontonr 183 062 310-2.
-
Har du någon födoämnesallergi är det bra om du meddelar det till oss när du anmäler dig så att vi kan ha bra alternativ.
Välkomna!

2 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

ÅÅh vad gärna jag skulle vilja vara med. Måste fundera lite och se om jag kan planera att åka hem från Provence då. Är det meningen att jag ska få plats så får jag väl det annars var det inte meningen. Kramar

Hemskapat sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.