måndag 26 oktober 2009

Vilken helg!!

Så är vårt första stickevent i Tidaholms sommargård i Gamla Köpstaden till ända. Jag säger bara, VILKEN HELG! En samling fantastiska kvinnor, god mat och dryck, massor av stickning och virkning i en enkel, men rofylld miljö. Vad mer kan man begära? Och det bästa av allt, vi gör om det igen 30-31 oktober 2010. Då kan du vara med också.
Stickfrossa hade skickat sitt fina mönster och det var mer än en som passade på att köpa det. Det krävdes dock en snabbkurs i gaffelvirkning. Kolla in de koncentrerade minerna! Det visade sig att slöjdfröken kan lära ut till vuxna "elever" också. =) 4 ponchonetter började tillverkas i olika garnkvaliteter. Kanske dyker de upp på en blogg nära dig så småningom.
Morgonstickning: De 2 entusiasterna till höger satt i soffan med sticket i högsta hugg redan strax efter 6 på morgonen. Det gäller ju att utnyttja timmarna...
Förmiddagsstickning: Efter frukost och sängbäddning var det samling i soffan igen. Tyvärr bjöd inte vädret på någon långpromenad på stranden, men några vågade sig ändå ut en liten sväng innan de skyndade tillbaks in till sina arbeten.
Rakel var snäll nog att släpa med sig sina fantastiska garner. Tack snälla! Vem vill inte ha av Garnpallettens fantastiska garn? Om jag inte minns fel gick alla hem med minst en härva...

Mycket och god mat, smaskiga kaffebröd och mer eller mindre nyttiga snacks. Den vegetariska buffén var en höjdare tillsammans med ett glas gott vin, men chevrepajen var också gudomlig.

Tack snälla, snälla ni som förgyllde vår helg och välkomna åter den 30 oktober 2010!

2 kommentarer:

Kaggemannen sa...

Du har en mysig blogg. Trevlig Halloween

Cornelias Cottage sa...

Ser mysigt ut även om sticka inte är min favoritsysselsättning! Tack för fina ord hos mig =) Kram!