måndag 1 oktober 2018

Kom-ihåg mm

Då är det bara några dagar kvar tills det är dags för Sticklust i Munkaskog och vi hoppas att alla som vill vara med ska fått ett svarsmail med lite utförligare information om betalning, vägbeskrivning mm. Här kommer ändå en liten sammanfattning och kom ihåg-lista för dig som ska vara med.

Lustfyllt ligger i Munkaskog, Habo. Mellan norra och södra infarten till Habo är det numera ordentligt skyltat. Ni som kommer från söder tar av till höger och ni som från norr tar av till vänster.
Vi startar kl.10.00 med frukost, lunch runt 13.00 och sen avslutar vi med fika innan ni beger er hemåt kl. 16.00. Vi vill påminna om att det inte är tillåtet att ta med sig alkohol, men att det finns att köpa för den som önskar.

Till försäljning kommer Emelilyknits  och hennes fina handfärgade garner. Janco collektion är inte med personligen, men härliga garnpaket kommer att finnas till försäljning. Frisky frog och Myggan surrar  har med sig nystpinnar, stickförvaringar, nålhus, smycken mm.

Tänk på att vi ligger vid Vätterns strand och om vindarna är bistra kan det bli lite kyligt i huset. En skön tröja kan vara bra att ha med sig. Fast det är väl egentligen inget problem för oss stickare. 😉

Åter igen, varmt, varmt välkomna till Sticklust och Lustfyllt.
/Anna & Carin


Inga kommentarer: