torsdag 11 januari 2018

Sticklust I Munkskog

Äntligen är det dags för stickevent i Habo igen. Risbrogäddorna och Lustfyllt i Munkaskog vill ge er en lustfylld dag, i en fantastiskt härlig miljö, vid Vätterns strand. Nya som gamla vänner är hjärtligt välkomna. Har du ingen vän att ta med så lovar vi att du har massor av nya när du beger dig hemåt igen.

Ni tar med er handarbetskorgen och ert bästa humör och vi ordnar med resten. Det blir avslappnat umgänge utan några måsten. Vi stickar och virkar, kanske lär vi oss något nytt och den som vill kan gå en promenad i den vackra omgivningen.
Vi startar med förstärkt 10-kaffe, lunch och sen blir det avslutningskaffe innan ni beger er hemåt. Vi kan inte ta med oss alkohol till Lustfyllt men det finns att köpa för den som önskar.
Det kommer naturligtvis också att finnas några garnförsäljare på plats, Virkostickmaja,  Manduzana och The Knitting Seaman. Och precis som vanligt kommer även Risbrogäddorna att ta med sig sina förvaringar och sticktillbehör.

När: Lördag 10 mars kl. 10-16
Var: Lustfyllt i Munkaskog strax utanför Habo. (på vägen mot Munkaskogsgården där vi tidigare haft vårt stickevent) Infarten från väg 195 ligger mellan södra och norra infarten till Habo.
Kostnad: 650 kr
Anmälan: Från kl. 10.00 den 10 februari tar vi emot anmälan på mail, risbrogaddorna@gmail.com Vi bekräftar er anmälan med ett svarsmail med betalningsuppgifter mm. Hela avgiften ska vara betald senast 27 februari. 
Glöm inte meddela allergier odyl.

Varmt välkomna!
/Carin, Anna & Lustfyllt


2 kommentarer:

Anita sa...

Hej. Det här låter kul. Men...Jag funderar på priset. Vad ingår i det? Tycker att det är alldeles för dyrt för en dag. Vem betalar 650 kr? Jag vill inte vara otrevlig eller gnällig men visst är det dyrt? Har varit på scrapträffar dör priset legat på 250-300 kr. Inkl all mat, fika och dryck.

Myggan sa...

Vad tråkigt att du känner så Anita, men allt är ju relativt. Vi hyr in oss på ett fantastiskt företag som lagar maten, står för lokalen och sedan städar efter oss. Kan du gå ut på din lokala restaurang och få frukost, lunch och fika och dessutom "ockupera" hela lokalen i 6 timmar för en mindre peng? Det stod kaffe och tilltugg framme hela dagen. Alla fick varsin goodiebag med ett nyskrivet mönster och garn till ett par vantar mm. Alla fick vinst på ett lotteri, värde ca 50-250 kr/vinst.
Vi bjuder också in garnförsäljare för att våra gäster ska få bekanta sig med deras utbud. Att handla är ju frivilligt.

Vi gör inte det här för att tjäna pengar. Vi vill ha kul, träffa nya trevliga stickvänner (och gamla förstås) och vi vilge andra möjligheten att umgås med varandra.
Om det känns bättre kan vi meddela att vi fick pröjsa varsin tusenlapp ur egna fickor för att täcka underskottet.

Mvh, Risbrogäddorna