måndag 14 juli 2014

Risbrogäddornas stickevent


Det börjar komma lite frågor om årets Stickevent och det är väl på tiden att vi skriver några rader.

Att så många har velat komma till våra stickhelgen har varit helt fantastiskt. Tänk att det första trevande försöket på Västkusten 2009, med knappt 10 sticksugna, har växt till en fullsmockad lägergård i Habo med 50-talet gäster. Att kunna ordna med sängplatser, se till att alla är mätta i magen och samtidigt försöka navigera mellan olika matallergier har varit en utmaning för oss. En del har själva fått sköta sin mat när vi inte har vågat ta fullt ansvar. Och tänk alla fantastiska människor som vi lärt känna från Sveriges alla hörn. Många av er har kommit tillbaka till oss i flera år och det tar vi som ett gott betyg. =)

Ja, vi är ju bara glada amatörer i hushållandet och därför letar vi nu nya former för eventet. Kanske att någon annan tar ansvar för mat och husrum. Vi vill fortfarande att det ska vara till ett rimligt pris så att man ska kunna åka på stickevent utan att behöva leva på gröt resten av månaden. Den perfekta lösningen har vi inte hittat än och därför har vi, efter mycket nötande, bestämt oss för att pausa Stickeventet i år.
Vi är ändå väldigt sugna på att umgås med alla våra goa stickvänner och därför kommer vi hitta på lite andra träffar framöver, så håll kollen här på bloggen.

Stort tack till alla som velat vara med på våra stickäventyr hittills.

9 kommentarer:

Missen sa...

Tack till er också, då får man hålla utkik/ Marie

Anonym sa...

Stort tack tillbaka! Jag ser fram emot att träffa er igen, jag håller koll på er blogg och håller tummarna samtidigt... Kramar, Berit (bedascorner)

sinneskatten sa...

Tack för det ni gjort, jag har full förståelse över ert pausande, men jag kommer att längta ihjäl mig till vad det än är ni hittar på.

Ullfull sa...

Det är Ni som ska ha stort tack! Det har iaf varit fantastiskt att vara med på ett sånt fint event!! Jag kommer att hålla utkik!! Vill ju träffa Er igen!! Kram till Er!! / Anita

myzpyz sa...

håller med de föregående fina flickorna - stort TACK till er!
förstår att ni pausar men huuuur ska jag klara mig???
håller utkik här på bloggen o håller tummarna att vi ses snart <3
kraMyz

Madelene Gustafsson sa...

Jag kan bara hålla med de andra. Stort TACK till er!
Kram Madde

Metta sa...

Ytterligare en som samtycker till föregående kommentarer. Det har varit fantastiskt att ha fått delta i eventet 3 gånger och kommer givetvis att sakna både er och eventet. Ska hålla utkik efter vad det kan bli i stället. Kram Metta

Emma Eckerbom sa...

Ni är fantastiska!
Ni kommer säkert på något annat kul för stickträffar så att vi får ses igen!
Kram!

Bingestickorna sa...

Tack för den gången jag var med (2010)... Hoppas kunna vara med ännu en gång!