onsdag 18 januari 2012

Stickevent 2012

Redan nu börjar det komma frågor till oss när årets stickevent går av stapeln. Den 20-21 oktober är Munkaskogsgården bokad för Risbrogäddornas stickevent. Upplägg och pris kommer att bli ungefär som förra året. (som alla år) Lite längre fram emot sommaren kommer det mer detaljerad information här på bloggen om betalning, rum, mat, ev aktiviteter mm.
Anmälan kommer vi endast att ta emot f r o m kl 8.00 den 5 augusti på Risbrogäddornas mail. Det går inte att förhandsboka sig innan dess och anmälningar på våra personliga mail kommer inte att räknas.
Redan nu kan ni börja fundera på om ni är ett gäng som vill åka tillsammans. Då måste ni anmäler er i samma mail om ni vill vara säkra på att få plats allihopa. Och om ni väljer att skicka flera mail från samma gäng, kolla noga att ni fått med alla namn i alla mail. Vi kommer att följa turordningen på hur mailen kommer in i inboxen.
Vill man komma själv utan kompisar så lovar vi att man får massor av nya kompisar på eventet. Vi har sett flera exempel på "ensamma" som börjat umgås med andra deltagare även efter eventet. =)
Anmälan kommer att vara bindande, om man sen inte kan komma och det inte finns någon kö på platserna får man betala hela anmälningsavgiften. Avbokar man senare än 2 veckor före eventet kan vi inte ta in ersättare och då kan man heller inte få tillbaka sin amnälningsavgift.

//Anna & Carin

12 kommentarer:

Medea sa...

Ååh vad spännande och vad länge det är kvar till man kan anmäla sig. =D

Pernilla sa...

Hoppas man har tur och får plats i år igen.

sinneskatten sa...

jag har redan skrivit in det i almenackan!

myzpyz sa...

tjihoooo!!!!
bara hoppas jag får plats :)
kraMyz

myzpyz sa...

upptäckte att det är Syfestival i Sthlm 19-21 okt...
men eventet är MYCKET viktigare :)
kraMyz

Metta sa...

Jättekul att ha något att se fram emot om jag har tur att komma med i år också. Gör en STOR notering i almanackan så jag inte missar anmälningstiden :)
Kram Metta

Eva sa...

Hoppas att det inte strular iår...jag vill träffa er alla!

frisky frog sa...

Synd att det är så långt till oktober för vi längtar efter er.
<3 <3 <3

Stick-kine sa...

Lägger omedelbart in dessa datum i almanackan! Så trevligt det var sist! Sitter stand by vid datorn den 5 aug. klockan 08.

Sunna sa...

Här är en till som har skrivit in datumen, ses då

Pysselfarmor sa...

Inskrivet och klart - tack för tidigt besked!

carina sa...

Jag vill jag vill jag vill!!!!!