söndag 9 augusti 2009

Stickevent på västkusten

Helgen den 24-25 oktober är du välkommen att lysa upp höstmörkret med stickning tillsammans med likasinnade på Tidaholms sommargård strax söder om Varberg. Kom själv eller ta med hela syjuntan! Vi börjar med brunch klockan 12 på lördagen och avslutar runt 16.00 söndag eftermiddag - de som är kvar senare får hjälpa till att städa =). I priset, 850 kronor ingår logi i flerbäddsrum och mat (helpension) med måltidsdryck. Om du vill ha öl eller vin till lördagens middag finns det att köpa till självkostnadspris eller tar man med sig de alkoholhaltiga drycker som önskas.
-
Tidaholms sommargård ligger i Gamla Köpstaden ett stenkast från havet ca 1 mil söder om Varberg och 2,5 km söder om Träslövsläge. Sommargården är en konferens- och rekreations-anläggning som rymmer 36 bäddar som är fördelade på 10 rum , toaletter, duschar, kök och matsal + en konferensbyggnad. Hela anläggningen är handikappanpassad. På grund av allergirisken får pälsdjur inte vistas i anläggningen. Eftersom boendet är av vandrarhemstandard måste du som gäst ta med eget sänglinne och handdukar.
Tips: Ett par sköna innetofflor är att föredra eftersom golven kan upplevas som ganska kalla.
-
Vi kommer inte att annordna några workshops, men den som vill får gärna dela med sig av sina kunskaper. Om du har något som du vill delge oss andra kan du maila oss eller göra ett inlägg på bloggen så gör vi en lista där alla kan se vad som finns tillgängligt.
-
Vi kommer heller inte att arrangera någon garnförsäljning eller dyl, men om du tex färgar garn, tillverkar sjalnålar eller något annat garnrelaterat och vill sälja det till deltagarna går det bra. Meddela oss när du anmäler dig så lägger vi ut det här på bloggen.
-
Vill du vara med anmäler du dig till oss på mailadressen: risbrogaddorna@gmail.com eller på telefon 070-537 74 13 (Carin) eller 070-464 76 49 (Anna). Eftersom antal platser är väldigt begränsade är anmälan bindande. Avgiften - 850 kronor - ska vara betald senast 9 oktober till Swedbank. clearingnr 8060-6 kontonr 183 062 310-2
Har du någon födoämnesallergi är det bra om du meddelar det till oss när du anmäler dig så att vi kan ha bra alternativ.
GPS-koordinater för Tidaholms Sommargård: RT90 X 6330010Y 1286849WGS84 longitud 57 o latitud 12,3

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ju ledig på söndagen...
Får jag, så kanske jag kommer en sväng o säger hej!

Katarina sa...

Åh vad roligt! Kanske kan man få komma nästa gång?
Kram Katarina