söndag 23 oktober 2011

Snabbsummering

Just nu sitter jag i soffan och Carin sitter i sin bilen på väg hem till Falkenberg. Det kommer ta ett tag innan vi har bearbetat helgen i våra sinnen. Vi har träffat gamla vänner och vi har fått en massa nya. När vi lämnade tillbaka nycklarna till föreståndaren för Munkaskogsgården så kunde vi garantera att vi kommer med en ny bokning redan nästa vecka.
Så länge, tills vi samlat oss lite, så säger vi åter igen, stort, stort TACK alla underbara tjejer.

I morgon kommer vi gå runt med ett  lyckligt flin på läpparna, och om någon säger "skinkfluff" eller bryter på tyska så kommer vi bryta ut i gapskratt.

tisdag 18 oktober 2011

Vägarbete

Oturligt nog så kommer 195:an att vara avstängd från Bankeryds norra infart upp till Habo. Detta drabbar er som kommer ifrån Jönköpingshållet. Ni får istället köra en omväg över Mullsjö. Det kommer att vara skyltat ifrån 195:an så det blir inte svårt. Kommer man från Göteborgshållet är det en god idé att köra in mot Mullsjö redan vid Bottnaryd, väg 185. I Mullsjö kör ni mot Habo, fortsätt förbi Habo och ut till väg 195, i rondellen med de höga pelarna (södra infarten) tar ni mot Hjo.
Avfarten till Munkaskog ligger på 195:an, mitt i mellan norra och södra avfarten till Habo. Kommer ni från Hjo ligger avfarten till vänster. kommer ni från Jönköpingshållet så ligger avfarten till höger. Vi kommer försöka skylta lite extra. Följ sedan bara skyltarna till Munkaskog, nere vid Café Annorlunda där vägen delar sig tar ni till höger och kör tills ni är framme vid Munkaskogsgården.
Om ni vill ha en tydligare karta så maila oss så kommer det en PDF:fil.

Inckeckning

Hör upp alla ni som anmält att ni anländer redan på fredag.
Vi kommer att låsa upp dörren kl 16.00 och efter det går det bra att checka in.

Ni andra är välkomna att checka in en stund före 11-kaffet på lördag.

söndag 16 oktober 2011

Stickevent 2011

Försäljning:
Garnshop Astrid (söndag)
Lovvikagarn mm
Mönster till Event-vante + andra mönstrade vantar
Stickmarkörer

Att göra:
Massage (lördag - bara 1 ledig tid kvar)
Lotteri

Glöm inte:
Sänglinne
Handduk
Innetofflor (om du vill)
Något mjukt att sitta på (om du vill)
Alkoholhaltig dryck till lördagens middag (om du vill)

tisdag 11 oktober 2011

Jeaba kallfärg

Risbrogäddorna fick ett erbjudande som inte gick att motstå. Liisa kommer till stickeventet och lär oss att färga garn med Jeaba kallfärg.
För 50 kr får du färga 1 hg garn. Antingen så köper du ullgarn av Liisa, 20 kr/50 gram, eller så tar du med dig eget garn hemifrån. Dela gärna upp garnet i 50 grams härvor, det blir bäst då. Det går att färga alla animaliska fibrer ex alpacka eller kamel, och det går även bra att färga på redan färgade garner.
Köket kommer att vara öppet för drop-in färgning hela lördagen.
Välkommen in!